0637696101

06-37696101

info@praktijknefesh.nl

info@praktijknefesh.nl

Openingstijden

woe-vrij

Nefesh Cafe – Open ochtenden

Als jij op zoek bent naar wie je werkelijk bent. Naar je eigen, authentieke, ware zelf dan ben je van harte welkom op de open ochtenden. Zonder dat je een sessie of een opleiding aangaat, kun je wel snuffelen, proeven, ervaren, voelen en bevragen wat voor jou kloppend en passend voelt.  De ene keer is dat een kijkje in een opleidingsdag van de opleiding mediumschap. De andere keer een snoeperijtje aan de essentie van geuren. Of juist een verdieping van een thema zoals paranormale begaafdheid, loslaten, vertrouwen, destructieve relaties of de vijfde dimensie. Er zal altijd een thema bij zijn dat je aanspreekt.

Ben je nieuwsgierig en op zoek naar spiritualiteit en verdieping in jezelf? Kom dan naar de open ochtenden en voel een warm welkom in jezelf. Je ware zelf.

Deze ochtenden zijn eens in de maand en meestal op zaterdag of zondag en van 10:00h tot 12:30h.

De kosten ervoor zijn 20,-

Bijeenkomsten – Levend in je Zelf.

Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.
Liefde zegt me dat ik Alles ben.
Tussen die twee stroomt mijn leven.

Nisargadatta Maharaj

Op de (Satsang) bijeenkomsten staat gesprek en spirituele groei centraal. Satsang staat voor de ont-moeting met het zuivere.

Soms wordt er een onderwerp uitgelicht zoals het doel van het leven, het leven na de dood, de astrale wereld, die ons mensen genoeg vragen brengen. En soms ontstaat er in het ont-moeten, dat wat er gezegd en verteld mag worden.

Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor vraag- en antwoord. De bijeenkomsten zijn geinspireerd, maar inspireren bovenal ook. Na een bijeenkomst ga je ‘verlicht’ weg en voel je  tevredenheid, rust en zachtheid in je zelf.

Deze ochtenden zijn eens in de maand en meestal op zaterdag of zondag en van 10:00h tot 12:30h.

De kosten ervoor zijn 20,-

Workshops

De workshops zijn bedoeld om met elkaar op een praktische manier verdieping aan te brengen in thema’s die je ook tijdens de open ochtenden, de bijeenkomsten of de opleiding mediumschap tegenkomt.

Bijvoorbeeld een opstelling van innerlijke kinderen, omgaan met hooggevoeligheid (HSP), je Zelf bevrijden uit destructieve relaties.

Dit kan een workshop zijn van een dag of een serie van workshops.

In de workshops breng je die verdieping in je zelf aan, zodat je je steeds meer begint thuis te voelen in je zelf.