0637696101

06-37696101

info@praktijknefesh.nl

info@praktijknefesh.nl

Openingstijden

woe-vrij

In therapie gaan en hulp vragen is al een hele stap en een moedige beslissing. Daarbij voelt je leven soms als een achtbaan of heb je weinig energie om te kijken hoe het allemaal komt en moet. Een plan en een overzicht kan je dan juist helpen om de focus en energie te krijgen om er wat aan te veranderen.

Uit reacties van clienten blijkt dat het hebben van een plan een stuk rust geeft. Ook helpt het in een positieve mindset omdat je weet waar je aan werkt en hoe je er aan werkt. Het vertrouwen dat het allemaal beter wordt groeit.

En dat helpt je vooruit.

Hieronder staan de stappen omschreven zoals die in grote lijnen gaan.

Stap 1. Een afspraak inplannen

Per telefoon, mail of via de online afspraken-planner kun je een afspraak inplannen. Je krijgt dan van mij een link met 2 vragenlijsten. Een is voor de administratie en voor de declaratie bij de verzekering. De ander is om alvast een inschatting te kunnen maken welk pakket bij je past. Je bent vrij om deze zover in te vullen als voor jou prettig voelt. Tijdens de intake is er alle ruimte om hier inhoudelijk op in te gaan. Want zeker een uitgebreide intake vragenlijst kan overweldigend zijn en al van alles aanzetten waar je juist voor geholpen wilt worden. De uitgebreide vragenlijst is vooral dan ook een ijkpunt om te kijken hoe je vordert en hoeft niet vooraf al helemaal ingevuld te worden.  

Je kunt ook een kennismaking inplannen als je nog wilt afstemmen of het goed voelt. En om een indruk te krijgen welk plan en welke werkwijze voor jou gaat werken. Dit mag ook telefonisch.

Stap 2. Een pakket kiezen en een behandelplan opstellen

Deze eerste sessie is belangrijk om de basis te leggen en een plan te maken. Zo krijg je vertrouwen en de moed om ermee aan de slag te gaan.

We nemen de tijd om tijdens de intake (dieper) in te gaan op je achtergrond, je ervaring en je verwachtingen rond hypnose. Ook ga je ervaren hoe trancegevoelig je bent en ervaring op doen met de kracht van het onbewuste.

Met de intake krijg ik een beeld welk plan voor jou kan gaan werken. Waar daar behoefte aan is kunnen ook de afspraken alvast ingepland staan, zodat je ook daarin rust kan krijgen. Mogelijk sluit een sessies van kortere duur beter aan dan de gebruikelijke anderhalf uur. Ook dat kunnen we tijdens deze eerste sessie bespreken.

·         Kennismaking

 • Losse afspraak / sessie (eenmalig). (125,- per sessie)

·         Plan 1: 3 sessies (110,- per sessie)

Dit plan is aan te raden als je probleem niet uit je kindertijd komt of door tijdelijke of eenmalige gebeurtenissen is ontstaan. Dit kan ook passend zijn al heel veel proceswerk gedaan hebt en graag de puntjes op de i wil zetten.

Denk bijvoorbeeld met wat meer zelfvertrouwen presenteren. Stoppen met roken. Een boost voor gezond leven. Of bijvoorbeeld beter omgaan met Hooggevoeligheid (HSP). Weer de verbinding met je ziel ervaren. Of om bepaalde keuzes in het leven beter te kunnen maken.  

·         Plan 2: 7 sessies (100,- per sessie)

Deze aanpak is aan te raden als je in zekere mate wel weet waar je klacht vandaan komt, maar nog hulp nodig hebt in de verwerking en de omgang ermee. Hierbij kun je denken aan beter je grenzen aangeven. Of een traumatische fase uit je leven verwerken. Of (in sommige gevallen) burn-out of overspannenheid, onvervulde kinderwens, abortus en verlies.  

·         Plan 3: 12 sessies (90,- per sessie)

Dit plan is het meest passend als je te maken hebt met meerdere problemen en hulpvragen. Of als je nog totaal niet weet waar een lichamelijke of psychische klacht vandaan komt. Ook als je al heel veel ervaring hebt met behandelingen, maar nog niet de vinger op de zere plek hebt kunnen leggen. Dan kan dit pakket passend zijn. Denk bijvoorbeeld aan burn-out, emotionele mishandeling, slachtoffer van narcisme, hele vage en langdurige klachten.

Stap 3. Start van traject

Je krijgt van mij een overzicht van het te verwachten traject in duur, thema’s, aanpak en combi met eventuele andere mogelijkheden. Dit is ons ijkpunt. En vanaf hier heb je ondanks dat je werk voor de boeg hebt, zin en een groeiend vertrouwen in jezelf om er succesvol mee aan de slag te gaan. Uiteraard gaan we aan de slag met hypnose, zodat je nog meer betrokkenheid en kracht voelt om het aan te gaan.

Stap 4. Aan de slag!

We gaan samen aan het werk. Dit betekent ook thuis hypnose-opnames of oefeningen doen, huiswerkopdrachten maken, (een deel van) het online traject beluisteren. Het betekent vooral veel groeien, inzichten op doen en aan de slag met jezelf. En ik begeleid je daarbij met liefdevolle aandacht, betrokkenheid en zachtheid. Op jou afgestemd.

Stap 5. Evaluaties.

Zo tussen de 3 tot 5 sessies vindt er een evaluatie plaats, zodat je kan ervaren hoe je groeit om zodoende nog meer vertrouwen te krijgen om een stap verder en dieper te gaan. Ook is het een mooi moment om te kijken of we op koers liggen en of er nog verwachtingen mogen worden bijgesteld.

Stap 6. Een feestje! Afsluiting.

Je ziet, weet en voelt dat je klaar bent. Dat je bereikt hebt waar je voor gekomen bent. En dat voelt goed! Tijd voor een feestje. Graag hoor ik van je hoe je dit wilt vieren voor jezelf. En zeker hoor ik graag nog later hoe het met je gaat en hoe je op het hele proces terugkijkt. Dit kan zijn na een paar weken, maar ook een paar maanden.

 • Tarieven en werkwijze gelden vanaf 1-1-2022

Werkwijze bij Luisterkind 

 • Bij het aanvragen van een luisterkind afstemming mail je aan mij de volgende gegevens.
  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Recente foto van jezelf (waar je alleen op staat)
  • De (gezins)situatie
  • Alle vragen die jij en/of je kind willen weten
 • Ik stuur je een begeleidend schrijven zodat je goed beeld hebt van wat je kan en mag verwachten.
 • Op het moment dat alle gegevens binnen zijn, alsook de betaling, ga ik binnen twee weken aan de slag en maak ik een liefdevolle afstemming voor je.
 • Deze krijg je in je mailbox.
 • Bij het lezen van jouw verhaal, of al kort daarvoor, begint bij jouw het proces.

Reading & Healing 

 • Reading en healing kunnen zowel telefonisch op afstand, als in de praktijk plaatsvinden.
 • Er is keuze in reading, healing of een combinatie daarvan.
 • Ik ben geen paragnost, dus ik voorspel niet. Wel kan ik kijken (reading) wat er blokkeert – energetisch, emotioneel of fysiek – wat de toekomst beinvloedt. En met een healing breng ik beweging in het herstel- of helingsproces.
 • Een reading en/of healing kunnen desgewenst worden aangevuld met het gebruik van etherische olie.

Etherische olie

 • De etherische olieen zijn ter ondersteuning en aanvulling in mijn praktijk.
 • Eventueel kan ik aan de hand van advies, intuitie of een spiertest kijken welke olie bij je past.
 • Het gebruik van olien in de praktijk is gratis.
 • Het meenemen of bestellen van olien in mijn praktijk brengt uiteraard kosten met zich mee.
 • Interesse in een sample?

Gecombineerde mogelijkheden 

Hypnotherapie & luisterkind

 • Het is ook mogelijk om bij wijze van intake voor de hypnotherapeutische behandeling een luisterkind afstemming te doen.
 • Of als je al in behandeling bent, maar behoefte hebt aan een afstemming.

Pakket 1: 350,-

 • Luisterkind afstemming t.w.v. 60,-
 • drietal sessies, waarvan een op maat gemaakte ontspanningsoefening en visualisatie, t.w.v. 225,- (afhankelijk van je verzekering gedeeltelijk te declareren)
  • sessie: inzicht in jezelf
  • sessie: innerlijk-kind werk
  • sessie: het verleden geheeld
 • Huiswerk opdrachten en procesondersteuning per mail begeleid, t.w.v. 100,-
 • Evaluatie, terugblik en twee passende olieen (2 ml) t.w.v. 15,-