0637696101

06-37696101

info@praktijknefesh.nl

info@praktijknefesh.nl

Openingstijden

woe-vrij

Een Challenge. De MetaPWR Challenge

Ik zie mezelf al hijgend met een zweetbandje om, gepushed door een coach een challenge aan het aangaan. Mezelf over grenzen aan het werken. En dan van alles niet mogen … 

Uhm. Nee, bedankt.  

Nou. Waarom kom je dan met zo´n voorstel net een beetje uitgerust tijdens de vakantie – in september wanneer alle ballen weer in de lucht gejongleerd moeten worden?

Omdat ik altijd in ben voor bewustwording. Bewustwording van je lijf en je liefde voor haar in dit geval. Bewust van de impact van suiker op je energie en gemoed. Bewust van de werking van natuurlijke ingredienten zoals gember, grapefruit en kaneel op je lichaam en je ´state of mind´.
Want hoe bewuster je bent – van wat dan ook – hoe vanzelfsprekender gedrag zich verandert. Helemaal vanzelf. En zonder moeite. Geen uitdaging dus.

Maar bewustwording.

Met behulp van een challenge. Vanaf 21 augsustus een maand lang leren, ervaren en delen wat MetaPWR met je doet. 

We beginnen de 21ste met een Zoom waarin Karen Bakker uitlegt wat deze samenstelling inhoudt en hoe je die kan toepassen. 
Donderdag 26 augustus verzorgt een orthomolucair therapeut een zoom over voeding en hoe je metabolisme nu precies werkt en hoe de MetaPWR daar invloed op heeft. En natuurlijk over het stofje NAD+ en wat dat doet met je cellen. Een interessant stofje. 

Om te delen, motiveren, inspireren en te leren zijn er Q&A’s, en een whatsappgroep.

Meta PWR

Meta PWR is een samenstelling van etherische olien zoals grapefruit, kaneel en gember. In deze samenstelling hebben ze een impact en effect op je 

  • verliezen van gewicht
  • bloedsuikerspiegel 
  • cravings
  • bloedsuikerspiegel
  • je lever en galblaas 
  • een opgewekte stemming

Online agenda

Aanmelden

Aanmelden kan via anna@praktijknefesh.nl

of via whatsapp 06-37696101