0637696101

06-37696101

info@praktijknefesh.nl

info@praktijknefesh.nl

Openingstijden

woe-vrij

“Niet bang voor diepgang? Kom Thuis. In jezelf.”

Je voelt je anders dan anderen. Niet thuis in deze wereld.
Je stemt je intens af op de ander. Steeds ben je bezig met je omgeving en voel je aan wat de ander denkt, voelt, wil en nodig heeft. Je staat daarmee altijd aan en open. Je bent constant alert. Omdat je antennes altijd gericht zijn op de energieën van anderen, voel je alle emoties van anderen en energieën van ruimtes en situaties aan. Het overweldigt je soms. Je staat zo open.
Ondanks dat je je zo openstelt en je zachtheid beschikbaar maakt, ondanks dat je alles precies goed wilt doen, voelt het (net) niet goed genoeg. Het maakt je onzeker, je lijkt aan van alles te twijfelen of overal over te piekeren. Je bent overprikkeld en raakt jezelf kwijt. De harde uitdagingen, oneerlijke verwijten en onmogelijke verwachtingen komen op je af. Je voelt je onbegrepen, niet gezien en gebruikt om je begrip, je empathie en zorgzaamheid.

Bijzondere spirituele en paranormale ervaringen
Je weet dat je gevoelig bent, soms overgevoelig voor aanraking, licht, geluid. Voor emoties en energieën van anderen. Maar je hebt ook bijzondere ervaringen. Als kind wist je dat het de laatste keer zou zijn dat je je oma zou zien. Of een droom die uitkomt. Het gevoel dat het met je vriendin niet goed gaat en kort daarna belt ze je in tranen op. Of je huisdier of partner die opmerkelijk rustig wordt van je aanraking. Behalve je spirituele ervaringen, is het ook wat je interesseert en heb je al heel wat gelezen of gekeken over vorige levens, bijna-doodervaringen of engelen. Al het spirituele boeit je.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het is niet gemakkelijk geweest
Terugkijkend op je leven lijkt het wel alsof je meer dan anderen voor de kiezen hebt gekregen. Verlies. Scheiding. Buitengesloten of gepest worden. Het leven lijkt je te hebben toebedeeld met meer uitdagingen dan je wilt. Burn-out, ziekte, ongelukken. Juist al deze uitdagingen en ervaringen maken dat je twijfelt aan jezelf, aan de zin of betekenis van jouw leven. Het doet je de vraag stellen: wat doe ik hier op aarde? Je kent het diepe, existentiële gevoel van niet hier op aarde willen zijn. Je niet thuis voelen.

Ik kan niet tegen onrecht, onechtheid en egoïsme
Als je jezelf zo intens richt en afstemt op de ander en je omgeving, raak je jezelf kwijt. Moe, uitgeput van negatieve of veroordelende gedachten en gevoelens. Je voelt je verloren en twijfelt aan je bestaan hier op aarde. Je ergert je aan de onechtheid en oppervlakkigheid van andere mensen. Het harde nieuws op tv kun je niet meer zien. Je verbaast je over het gemakkelijke misbruik door anderen van jouw zachtheid. Onrecht raakt je te diep en je trekt je terug in jezelf. Je voelt een heimwee.

Maar ergens in je voel je ook en weet je dat dit anders kan. Dat het anders bedoeld is. Liefdevoller, ontspannener, lichter. Naar jezelf. Naar de ander.
En dit zonder je gevoeligheid te negeren, zonder jezelf uit te hoeven zetten en zonder jezelf weg te cijferen. Maar bewust, intuïtief en puur en echt het leven beleven als spirituele wandeling naar het Licht van Thuis.

Actieknop: Gratis Weggever, Zelfhypnose Oefening: Zielsverbinding

Jouw Hart Verlangt Naar… Thuis
Stel dat je je onzekerheid, je twijfel en je heimwee zou kunnen bevrijden en je werkelijk zou kunnen verbinden met wie je bent. Met je ziel. Met je ware en pure Zelf.
Stel dat je zo kunt zijn wie je bent dat je begint te vertrouwen, diep te vertrouwen op jezelf. Op je werkelijke zelf. Op je ziel.
Stel dat je zo verandert, transformeert, dat je in jezelf wezenlijk transformeert naar wie je echt bent, een wezen in diep vertrouwen. En met de transformatie van jezelf verandert ook de wereld om je heen.

Ervaringen

Ik ben meer bij mezelf gekomen
“Ik heb altijd interesse gehad in het mediumschap en heb ook wel online cursussen gevolgd, maar dan was ´t het net niet. Of te ver weg. Toen ik jullie op Google tegenkwam, dacht ik gelijk ‘hier moet ik naartoe en het is mooi dichtbij.’ Dat we om de 2 weken les hebben is erg fijn. De begeleiding van de lessen samen is super. Het heeft me vooral rust gegeven. Ik heb geen gedachtes meer. Ik ben meer bij mezelf gekomen.”

Review
Het Mooiste Cadeau aan Mezelf
“Ik wil je hartelijk bedanken voor alles dat je hebt gedaan voor mij, voor je liefde en aandacht. Voor mij blijft het nog steeds het mooiste cadeau dat ik aan mezelf heb gegeven om bij jouw therapie te komen. Het heeft mijn wereld veranderd.”