0637696101

06-37696101

info@praktijknefesh.nl

info@praktijknefesh.nl

Openingstijden

woe-vrij

Op deze pagina staat informatie over en verwijzingen naar mijn werkwijze, de dossierplicht en de verplichtingen als gevolg van de AVG , de Wkkgz en de beroepscode.

Codes- en nummers

 • AGB-code zorgverlener: 90045295
  AGB-code praktijk: 90053950
  Prestatiecode hypnotherapie: 24501
  NBVH registratienummer: 11042
  RBCZ  licentienummer: 403218R
  Kvk-nummer: 54465109
 •  

Mijn werkwijze

Uw Privacy

Heeft u een klacht? en komt u er met de therapeut zelf niet uit, dan kunt u contact opnemen met de NBVH (www.hypnotherapie.nl/klachten). Mocht u er dan nog niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met het SCAG:

Beroepscode

Over de Praktijk

Splitting 7

Sinds 2014 is praktijk Nefesh gevestigd aan Splitting 7, het herkenbare pyramide-vormige gebouw en verzamelbedrijvencomplex vlakbij het ziekenhuis in Drachten. Het pand is voorzien van Wifi en een wachtruimte.

Het is mogelijk om voor de deur te parkeren. Mochten alle plaatsen bezet zijn, dan is er parkeergelegenheid achter het pand op de Helling. Of op de Zuiderdwarsvaart.

De Ruimte

De ruimte straalt rust, warmte en geborgenheid uit. Als praktijk voor hypnotherapie is de ruimte ingericht om te kunnen ontspannen en tot jezelf te komen. Om te kunnen spelen in en met de ruimte. Of door ontspanning in een trance te kunnen raken op de sofa of om een healing te kunnen ontvangen op de bank. Wat we ook gaan doen in de ruimte, het allerbelangrijkste is dat jij je ontspannen, op je gemak en veilig voelt.

In de praktijk vinden niet alleen sessies (één op één) plaats, maar ook bijvoorbeeld oefensessies, dialogen, gespreksgroepen, open dagen en workshops. Kijk voor meer informatie bij Activiteiten.