Aanbevelingen

Klantaanbevelingen

A.

Het was heel erg mooi! Het heeft me ook goed geholpen met het gene waar ik mee zat.
Dankjewel Anna!

N.

Je begroeting, en gewoon algehele houding was fijn en ontspannend, geen druk maar rust en een rustige uitstraling.Bij binnenkomst was er meteen een ontspannen sfeer, onder de indruk van alles wat er stond, en er was een geur die heel rustgevend was in de ruimte.Ik vond de informatie erg pittig, wel heel nuttig want zelf kon ik de juiste woorden niet vinden en ze uitspreken en jij omschreef deze precies zoals ze zijn. Alles viel op zijn plek en ondanks de vele informatie gaf dit rust.Het contact met met mijn vader vond ik erg fijn, ik mis hem enorm en heb soms 1000 vragen maar vanmiddag kon ik er geen 1 bedenken omdat ik overweldigd was van mijn emoties.Ook het laatste onderdeel was prettig, ik voelde me enorm rustig worden en door die olie die je me liet ruiken kwam ik helemaal tot rust.Ik wil je heel erg bedanken voor dit inzicht en voor de hulp die ik daaruit kan halen.

Anita

Deze week heb ik een reading van Anna mogen ontvangen en ik was diep geraakt door de mooie en bijzondere dingen die Anna zag en voelde.
Anna nam alle tijd en ging diep in op bepaalde dingen die ze zag/voelde. Dat vond ik heel fijn. Er was ook ruimte voor feedback, vragen en emoties van mijn kant.
Anna ging alle chakra’s af en vertelde wat ze zag en voelde. Dat was bijzonder treffend en heel bijzonder! Voor mij waren veel dingen herkenbaar en ook verassend nieuw.
Ook andere dingen kwamen naar voren die heel wonderbaarlijk waren.
Er zijn voor mij nu een aantal dingen duidelijker en daar kan ik mee aan de slag.

Dankjewel Anna! Ik vind jou een prachtige en heel spirituele, wijze vrouw!

Liefdevolle groet, Anita