0637696101

06-37696101

info@praktijknefesh.nl

info@praktijknefesh.nl

Openingstijden

woe-vrij

Gratis inzichtsessie

Dichter bij je gevoel, dichter bij jezelf.

Je bent gevoelig. Hooggevoelig.

Jij, bewust, open en liefdevol als je bent, staat altijd open en klaar voor iedereen. Maar zelden voor jezelf. Je antennes staan uit en pakken alle signalen van buiten op. Je voelt energieën in ruimtes aan, je pikt emoties van anderen op en je weet gewoon wat de ander nodig heeft. En omdat je zo zorgzaam bent, sta je altijd de hele dag aan. Alert op alles en iedereen. Thuis en op je werk. Overdag en zelfs ’s nachts. En omdat je zo zorgzaam bent doe je altijd je uiterste best.

Maar waar blijf jij nu?

Doordat je jezelf voorbijloopt, steeds gericht op het eerlijk en goed doen voor de ander, ben je moe. Je voelt je overprikkeld. En je vindt het lastig jezelf terug te vinden. Lastig om bij jezelf te blijven. Je mist die open, blije, wijze, speelse kant van jezelf.

Je mist die bijzondere ervaringen. Ervaringen waarvan je weer intens voelt dat er zoveel meer is tussen hemel en aarde. Je mist momenten van echt contact en verbinding met jezelf, de natuur, met de mensen om je heen. Met de essentie. Daar waar het ècht om gaat.

Die hooggevoeligheid is een gave

Je weet of herkent jezelf als hooggevoelig, maar je ervaart vooral hoe lastig het is. Je hebt meer tijd voor jezelf nodig. Je kunt moeilijk tegen drukte. Je piekert meer dan anderen. Je laadt liever op in de natuur. Je kunt al die hardheid en egoïsme maar moeilijk verdragen.

  • Je wilt graag dichter bij jezelf zijn – en blijven.
  • Je wilt je keuzes en beslissingen maken op je gevoel.
  • Je wilt je niet laten afleiden, maar je intuïtie volgen.
  • Je wilt meer kunnen met je hooggevoeligheid
  • Je wilt liefdevoller zijn naar jezelf. En duidelijker in je grenzen, zonder je zachtheid te verliezen.
  • Je wilt weten of je paranormale talenten hebt en er ook wat mee kan of moet
  • Je wilt zoveel … maar eigenlijk wil je gewoon bewust zijn wie je echt bent. Omdat je weet dat je daarmee de wereld een stukje heler kan maken.

Gratis inzichtsessie

Meld je aan voor een van de 5 gratis inzichtsessie deze maand. Je hebt dan via telefoon of zoom een gesprek waarin jij

  • Kennis kan maken met mij, zodat je een gevoel kan krijgen of het goed voelt
  • Inzicht krijgt waar je nu staat en wat er nu nodig is om jou en je gevoeligheid te ontwikkelen voor een spiritueel en bewust tevreden leven.
  • Je vragen kan stellen en je verhaal kwijt kan, terwijl ik aandachtig naar je luister. Afgestemd op jou krijg je dan van mij inzicht, advies of een aanbod om die keuze te gaan maken naar meer zielsvertrouwen.

Om de diepte in te kunnen in dit gesprek van een half uur, krijg je van mij vooraf een aantal vragen ter voorbereiding.

Deze maand geef ik 5 gratis inzichtsessies weg. Voel je dat nu het juiste moment is om die stap te maken, plan dan je afspraak in via onderstaande agenda.